NE RECOMANZI SI CALATORESTI MAI IEFTIN!!!

 

Regulamentul campaniei “Ne recomanzi si calatoresti mai ieftin”

1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CAMPANIEI VOUCHER DE VACANTA

1. Organizatorul Campaniei “Ne recomanzi si calatoresti mai ieftin”este SC MCG TIC  SRL, detinator al agentiei de turism Optim tour., Piatra Neamt, jud. Neamt.. Scopul principal al campaniei este acordarea de vouchere cadou  (pentru orice pachet turistic achizitionat )

. Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament”). Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la campanie, pentru consultare, pe site-ul www.optimtour .ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

2. ARIA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI VOUCHER DE VACANTA

Campania se desfasoara pe teritoriul Romaniei, la sediul principal al Agentiei Optim tour si la punctele sale de lucru.

3. DURATA CAMPANIEI

Campania “ne recomanzi si calatoresti mai ieftin ” se va desfasura pe toata durata existentei SC MCG TIC SRL. Agentia Optim tour isi rezerva dreptul de a intrerupe programul mai devreme, dar nu fara a anunta posesorii de vouchere cu minimum 30 zile inainte de data stabilita pentru incetarea acestuia. Instiintarea referitoare la incetarea campaniei va fi afisata de Agentia Optim tour cu cel putin 30 zile inainte de data incetarii campaniei pe site-ul www.optimtour ro. In situatia incheierii campaniei vouchere emise pana la acea data raman valabile in conditiile prezentului Regulament.

4. MECANISMUL CAMPANIEI

La campania “Ne recomanzi si calatoresti mai ieftin ” poate participa orice persoana fizica romana sau straina care a implinit 18 ani.

Clientul sau potentianlul client care ne-a recomandat unui prieten , cunostinte, etc si care acesta la randul lui a achizitionat o vacanta din agentiile Optim tour, primeste un voucher cadou pe care il poate folosi la cumpararea unei  vacante viitoare sub forma de discount.

5. VOUCHERUL cadou

5.1. Definire

“Voucherul cadou” este un certificat de valoare nominal emis de Agentia Optim Tour  si care se poate revalorifica  numai de la SC MCG TIC SRL de catre persoana care il detine si al carei nume este inscriptionat pe voucher ca Beneficiar. Voucherele pot fi utilizate pentru a plati, partial sau integral, valoarea oricarui pachet turistic achizitioant de la Agentia  de turism Optim Tour.

Fiecare voucher  va avea un cod unic de identificare prin intermediul caruia Optim tour  va verifica validitatea voucherului.
Detinatorul voucherului nu va putea primi contravaloarea sumei inscrisa pe el. Voucherul poate fi folosit doar pentru achitarea partiala/totala a unei vacante / city break / etc. Voucherul nu poate fi transferat altei persoane, fara acordul Optim tour.
Valoarea este inscrisa pe voucher. Daca pretul produsului e mai mare decat cel al voucherului, diferenta se poate achita prin toate modalitatile de plata acceptate de Agentia Optim Tour.
Voucherul nu poate fi returnat.
Durata campaniei ““Ne recomanzi si calatoresti mai ieftin”” este echivalenta cu perioada de valabilitate a voucherelor acordate si va fi precizata pe fiecare voucher in parte.

Organizatorul campaniei isi rezerva dreptul de a suspenda sau amana oricand aceasta campanie, indiferent de motive.

5.2 Forma voucherului de calatorie

Voucherul de calatorie contine urmatoarele informatii:

Nume Beneficiar

Valoarea discountului

Data achizitiei

Perioada de valabilitate a voucherului

Codul unic de identificare al voucherului.

Voucherele cadou se aplica cumparaturilor de servicii turistice eligibile si vor fi specificate pe fiecare voucher. Produsele pot fi:
• Pachete de servicii turistice – combinatia prestabilita a cel putin doua dintre urmatoarele trei grupe de servicii, cu conditia ca durata neintrerupta a acestora sa cuprinda minim 3 nopti cazare si anume:
a) transport;
b) cazare hotel  cu mic dejun;
c) alte servicii, fara legatura cu transportul sau cazarea sau care nu sunt accesorii ale acestora si care reprezinta o parte semnificativa a pachetului de servicii turistice, cum ar fi: alimentatie, tratament balnear, agrement si altele asemenea;

Voucherul nu poate fi folosit si la achizitionarea de bilete de avion sau cazari individuale pensiuni sau alte unitati de cazare decat hoteluri.

Campania este adresata tuturor clientilor adulti ai Agentiei Optim tour.

Campania va fi lansata la sediul Agentiei Optim Tour situat in Piatra Neamt, Bdul Decebal nr 4,

13. Discount-ul este oferit in urmatoarele conditii:
a) Valoarea discount-ului este cea stabilita pe voucher;
b) Discountul poate fi acordat doar in perioada de valabilitate a voucherului;
c) Discountul este exprimat ca valoare  din suma pachetului

• Pentru orice informatii legate de obtinerea, utilizarea voucher-ului, va rugam sa ne contactati telefonic (0233.274001 – Piatra Neamt sau 0233.661129- Tg Neamt ) sau prin e-mail la adresa  office@toptimtour.ro

5.3 VOUCHERELE DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE

Daca un voucher materializat s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut beneficiarul are dreptul, la cerere, la emiterea unui nou voucher.

6. OBSERVATII

Discountul din voucher se poate folosi doar o singura data . Dupa aceea voucherul devine nul.

8. FUNCTIONAREA SERVICIULUI DE RELATII CU CLIENTII

Posesorii de vouchere pot obtine informatii suplimentare apeland numarul de telefon: +40 233 274001 ag Piatra Neamt  sau solicitand acest lucru in scris la adresa de e-mail: office@optimtour.ro .

10. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui participant la program pe site-ul Optim Tour : www.optimtour.ro . Pentru informatii suplimentare, se poate apela 0233.274.001 / 0233. 66 11 29 sau scrie pe e-mail: office@optimtour.ro.

Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament.