Itinerariu:

 

Ziua 1. Bucuresti – Reykjavik

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti cu destinatia Reykjavik. Transfer si imbarcare pe vasul de croaziera.

Ziua 2. Reykjavik*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include vzitarea principalelor obiective turistice din Reykjavik: Centrul Vechi, Catedrala Nationala, Biserica Luterana Hallgrimskirkja, Primaria si Lacul Tjörnin. Dupa-amiaza imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Akureyri, Islanda.

Ziua 3. Akureyri*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la cascada Godafoss-Cascada Zeiilor si Lacul Myvatn pentru a admira unul dintre cele mai spectaculoase peisaje din Islanda. Se viziteaza Gradina Botanica din Akureyri. Transfer si imbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Isafjordur, Islanda.

Ziua 4. Isafjordur*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala cu barca la Isafjarðardjúp, o zona a fiordului unde se pot observa pasarile puffin, focile sau balenele in mediul lor natural. Transfer si imbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Torshavn, Insulele Faroe.

Ziua 5. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Torshavn.

Ziua 6. Torshavn, Insulele Faroe*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include vizitarea satului Saksun si fermei Dúvugarðar, devenita in prezent muzeu in aer liber. Pe drum oprire la biserica veche din Kollafjørður construita in stil traditional din lemn negru si acoperis din iarba.

Transfer si imbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Trondheim, Norvegia.

Ziua 7. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Trondheim, Norvegia.

Ziua 8. Trondheim*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include vizitarea principalelor obiective din orasul Trondheim: Piata Centrala, Catedrala Nidaros si Palatul Arhiepiscopului. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau cumparaturi.

Îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Alesund, Norvegia.

Ziua 9. Alesund*

Timp liber la dispozitie sau excurise optionala in Alesund. Tur pietonal pentru a admira arhitectura caselor construite in sitl Art Nouveau. Vizita la Muzeul in aer liber Sunmore pentru a admira traditionalele barci Kvalsund construite cu mai bine de 700 de ani in urma. Timp liber la dispozitie. Îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Molde, Norvegia  

Ziua 10. Molde*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in prima parte a zilei pentru a admira peisajele impresionante pe Drumul Atlanticului. Scurta oprire in Eide apoi drumul continua spre Kornstadfjord. Transfer si imbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Nordfjordeid, Norvegia.

Ziua 11. Nordfjordeid*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Ghetarul Briksdalen. Se merge cu autcoarul de-a lungul Lacului Oldevatn pana la Briksdalsbre Mountain Lodge. Scurta plimbare prin natura pana la Ghetarul Briksdalen (aprox 3 km) unde se pot admira peisajele montate specifice zonei.Transfer si imbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Bergen, Norvegia.

Ziua 12. Bergen*

Timp liber la dispozitie sau optional tur de oras in Bergen. Se viziteaza fortareata Bergenhus (exterior), zona portuara istorica a orasului cu traditionalele cladiri construite in perioada hanseatica, aflate pe lista patrimoniului UNESCO. Urcare cu gondola pe muntele Floyen pentru a admira spectaculoasa vedere panoramica asupra orasului. Timp liber la dispozitie si imbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Stavanger, Norvegia.

Ziua 13. Stavanger*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include turul panoramic al principalelor obiective turistie: Møllebukta, monumentul cu sabii gigantice, Biserica Sola construita in secolul al-XII-lea, cartierul Eiganes, Ledaal Manor, resedinta regala si Catedrala. Timp liber la dispozitie. Îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Copenhaga.

Ziua 14. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Copenhaga.

Ziua 15. Copenhaga-Bucuresti

Debarcare de pe vasul de croaziera si transfer la aeroport pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala si storno

• Taxa de serviciu: 154 Euro/ persoana (se achita obligatoriu in agentie inainte de plecare)

• Excursii optionale conform programului

 

Excursii optionale neincluse in pret: 

- Tur de oras in Reykjavik, Islanda – 45 euro/ persoana

- Cascada Godafoss – 95 euro/ persoana

- Excursie optionala cu barca la Isafjarðardjúp – 195 euro/ persoana

- Excursie la satul Saksun si ferma Dúvugarðar – Insulele Faroe – 85 euro/ persoana

- Tur de oras in Trondheim – 40 euro/ persoana

- Tur de oras in Alesund – 55 euro/ persoana

- Excursie optionala pe Drumul Atlanticului – 60 euro/ persoana

- Excursie optionala la Ghetarul Briksdalen – 140 euro/ persoana

- Tur de oras in Bergen – 55 euro/ persoana

- Tur de oras in Stavanger – 45 euro/ persoana

 

Nava Monarch:
Facilitati nava de croaziera: 3 restaurante, piano bar, cazinó, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sala fitness, internet (contra cost), magazine, salon infrumusetare.

Facilitati cabina dubla interioara/ cabina dubla exterioara (cu hublou): pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus), uscator de par, aer conditionat, TV, telefon, seif si room service. Camerele Triple au pat matrimonial sau twin si pat extensibil din perete pentru a 3 a persoana.

 

Atentie! Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute)

La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti la dumneavoastra 200 euro/ pers cash pentru a alimenta cardul primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bordul navei. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.

NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie

 Servicii incluse:
  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Reykjavik/ Copenhaga-Bucuresti (via Amsterdam)
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Taxe portuare
  • Transfer aeroport-port-aeroport
  • Cazare 14 nopti in cabina interioara dubla, pe nava de croaziera de 4* cu all inclusive
  • Asistenta turistica in limba romana


Alte servicii:
  • Taxa de serviciu la bordul navei: 154 euro/ persoana (se achita obligatoriu la inscriere) - 154.00 EUR
  • Pachet excursii optionale: 739 euro/ persoana - 739.00 EUR

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Croaziera Islanda, Insulele Faroe si Firodurile Norvegiene, Reykjavik, Islanda