LOCALIZARE
Se afla la 50 de metri de zona orasului vechi din Malia, unde exista o selectie de baruri, restaurante si magazine. O plimbare de 250 de metri va va duce la inceputul faimosului drum de plaja Malia si la 20 de minute de mers pe jos de plaja. 

FACILITATI
Happy Days Studios este o unitate administrata de o familie, cu doua piscine mari, inconjurate de o terasa cu sezlonguri. De asemenea, exista un snack bar si un minimarket.
Evenimente sportive, cum ar fi Football Premier League si altele, pot fi urmarite pe televizoarele cu ecran mare.
Exista mai multe activitati distractive, saptamanale, organizate in studiourile Happy Days, pentru divertisment pentru oaspeti BBQ, karaoke, petreceri la piscina, jocuri, nopti tematice, turnee la piscina si darts, nopti de film, teste de zi. Printre serviciile si facilitatile oferite se numara receptie deschisa nonstop, seifuri, schimb valutar si un telefon public.

RESTAURANT
Hotelul dispune de restaurant si bar.

CAMERE
In interior si in exterior, studiourile sunt luminoase, proaspete si bine intretinute. Exista studiouri si apartamente de ales. Studiourile sunt potrivite pentru doua sau trei persoane, iar apartamentele pot gazdui doua pana la patru persoane. Fiecare unitate are TV, aer conditionat (contra cost), facilitati de gatit si mini-frigider, ceainic, fier de calcat (la cerere) si baie privata cu uscator de par. Sunt disponibile si camere de imbinare.
Studio standard-(15 mp)
Studio triplu standard-(18 mp)
Apartament cu 1 dormitor (3 adulti)-(27 mp)-Acest apartament ofera ceainic electric, balcon si vedere.
Apartament cu 1 dormitor (2 aduli)-(23 mp)-Acest apartament are podea cu gresie/marmura, ustensile de bucatarie si balcon.
Studio superior-(16 mp)-Acest studio are chicineta, podea cu gresie/marmura si balcon.
Studio triplu superior-(20 mp)-Acest studio are ustensile de gatit, fierbator electric si balcon.
Apartament Superior cu 1 dormitor (2 aduli)-(23 mp)-Acest apartament are chicineta, ustensile de bucatarie si balcon.
Apartament superior cu 1 dormitor (3 aduli)-(27 mp)-Acest apartament are aer condiionat, fierbator electric si balcon.
Apartament cu 2 dormitoare-(35 mp)-Acest apartament cu aer condiionat are ustensile de bucatarie si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion SBZ-HER Day 3 2023 Sibiu - Heraklion; ; ; ; Avion HER-SBZ Day 3 2023 Heraklion - Sibiu; Package discount; Package commission; SPO 6

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Happy Days Studios, Creta, Grecia