VIHREN ROYAL PALACE HOTEL 4*
(former Vihren Palace - main and annex building)

Vihren Palace este unul dintre cele mai noicomplexuri hoteliere de 4* din Bansko, acesta fiind renovat in 2013. Inacest complex oaspetii se pot bucura de un confort deosebit si servicii decalitate. Complexul este amplasat intr-o locatie unica, aflandu-se la numai 80de metri de principalul ski-lift si la 4 minute distanta de centrul vechi alorasului.
Facilitati: Vihren Palace este un complex modern simulti-functional, ce ofera turistilor restaurant, lobby bar, mehana, bar denoapte, coafor, magazine, farmacie, loc de joaca pentru copii, parcare gratuitain limita locurilor disponibile, garj contra cost, si vestiare pentruechpamente de ski. In acest complex, copiii primesc o atentie speciala, aicigasindu-se un loc de joaca pentru copii, meniu dedicat copiilor si personalspecializat in ingrijirea copiilor. Hotelul dispune si de o scoala de ski, undecopiii se pot juca si pot invata sa skieze. Hotelul pune la dispozitiaclientilor un Centru Spa modern, echipat cu 3 saloane de masaj, piscinainterioara, sauna, camera cu aburi si jacuzzi. Exceptionalul Centru Spalucreaza numai cu produsele de top din cosmetica spa, de la cele mai cunoscutebranduri, Darphin, Beauty Sistem si Dead Sea. Hotelul mai ofera si un centrufitness foarte bine echipat, ce are vedere catre piscina si catre gradina.Taverna Bulgare va introduce in lumea specialitatilor traditionalebulgaresti, gratarelor, a vinurilor si a magiei zonei Pirin. Veti petrece noptide neuitat condusi ritmul folkului national si a cantecelor interpretate detalentatii artisti bulgari. Aqua Lobby Bar le ofera oaspetilor saimeniuri stilate si o atmosfera confortabila, de care va puteti bucura pe totparcusrul zilei . Merci Coffe Shop va ofera delicii variate facutecu dragoste si avand o aroma ametitoare, ce te va face sa revii din nou si dinnou.
Dotari camere: Camerele si apartamentele sunt echipate cu bucatarii elegante,frigider, canapea etensibila, TV cu 24 de canale si acess la internet, balcon.
Studio 2 pers (2+1) - o singuracamera, posibilitate 1 extra bed , baie cu cada , aprox 35-45 mp.
Apartament 1 dormitor (2+2) - living+ dormitor, posibilitate 2 extra bed, baie cu dus , aprox 53-64 mp.
Apartament 2 dormitoare (4+2) -living + 2 dormitoare, posibilitate 2 extra bed, baie cu dus + toaleta - 97mp.
Gratuit: piscina, fitness, sauna,baie de aburi, Wi-Fi in zonele comune, depozit pentru echipament de ski (nepazit),cablu internet
Contra cost: masaj,solar, SPA, billiard.
Parcare: gratuita, garaj contracost, ambele in limita locurilor disponibile.

Tariful include:  acces gratuit la piscina, fitness, sauna, baia de aburi, Wi-Fi in zonele publice ale hotelului,depozit schi pentru echipament propriu (nesupravegheat).

*Cina de Craciun 25.12. inclusa in tarif (obligatoriu) - 50,00 Euro per adult / 25,00 Euro pe copil (6-11,99)
*Cina de Revelion inclusa in tarif (obligatoriu) - 120,00 Euro per adult / 60,00 Euro per copil (6-11,99)
*Nu se organizeza cina standard servita in zilele de 25.12 si 31.12., ci doar cine festive

Conditii de plata rezervari fara Early Booking
 - Toate rezervarile fara EB trebuie platite integral in avans cu pana la 5 zile dupa confirmarea rezervarii, dar nu mai tarziu cu 3 zile inainte de sosire.


vezi mai multe

Autocar Transport Bansko Revelion 2024 Tur Bucuresti - Bansko; Autocar Transport Bansko Revelion 2024 Retur Bansko - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre VIHREN ROYAL PALACE, Bansko, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate